Ζησιμοπούλου 2 & Βασ. Γεωργίου, Γλυφάδα
2109851169 & 2108981335
6985039841

Νέα

Συνέντευξη της Χρυσούλας Πετράκη στο Iles Formula

Με χαρά παρουσιάζουμε τη Χρυσούλα Πετράκη απο το κομμωτήριο της στη Γλυφάδα, Αθήνα, Ελλάδα. Αφοσιωμένη να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, δουλεύει με τον κάθε πελάτη μεμονωμένα για να εξασφαλίσει το καλύτερο αποτέλεσμα. Το μότο της είναι ῾ομορφιά μέσω της υγείας ῾και αυτό αντικατροπτίζεται πάντα στα μαλλιά που δημιουργεί και στη πιστή πελατεία της ανάμεσα τους πολλες διασημότητες που την εμπιστεύονται για το λουκ τους.

Ποιά πιστεύετε είναι η μεγαλύτερη πρόκληση στη κομμωτική σήμερα?
Ίσως η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίζουμε σήμερα στο χωρο της κομμωτικής είναι να ισορροπήσουμε τις απαιτήσεις των πελατών σε σχέση με τη πραγματικότητα. Να διατηρήσουμε τη σωστή ισορροπία ανάμεσα σε αυτό που ζητουν και με τη προσωπική μας αισθητική και αίσθηση του καλύτερου αποτελέσματος. Με την αύξηση των μέσων μαζικής δικτίωσης ολοένα και περισσότερες πελάτισες μας επισκέπτονται αποφασισμένες να κάνουν κάτι που έχουν δει σε μια ρετουσαρισμένη φωτογραφία. Χρειάζεται πολύ εκπαίδευση και αιτιολογία για να μπορέσουν να καταλάβουν ποιό είναι το λουκ που ταιριάζει στη προσωπικότητα τους και στη ποιότητα και υγεία των μαλλιών τους.

Ποιό κομμάτι της δουλειάς σας απολαμβάνετε περισσότερο?
Πιστεύω το πιο ευχάριστο κομμάτι που επιβραβεύει και τη δουλειά μας είναι το ίδιο το αποτέλεσμα.

Γιατί επιλέξατε τη κομμωτική ως επάγγελμα και ήταν εύκολο να μπείτε στη δουλειά?
Η εμμονή μου με τα μαλλιά ξεκίνησε όταν ήμουν μόλις 9 χρόνων. Ήμουν παρανυφάκι σε ένα γάμο και εντυπωσιάστηκα τόσο πολύ με το σταιλινγκ των μαλλιών που ήξερα από εκείνη τη στιγμή ότι αυτό ήθελα να κάνω στη ζωή μου. Ξεκίνησα στη κομμωτική νωρίς αμέσως μετά το σχολείο και δούλεψα σκληρά για να τελειοποιήσω τις γνωσεις μου παρολα αυτα δεν θα έλεγα ότι δυσκολεύτηκα. Πιστεύω ότι όταν αγαπάς αυτό που κάνεις όλα γίνονται φυσικά και πιο εύκολα.

Αν δεν επιλέγατε τη κομμωτική ως επάγγελμα τι άλλο θα θέλατε να κάνετε?
Θα μου άρεσε πολύ σε κάποιο χώρο πάλι παροχής υπηρεσιών. Εκτός από τη δημιουργικότητα που με οδήγησε σε αυτό το επάγγελμα, μου αρέσει πολύ η επικοινωνία με τους ανθρώπους και η παροχή συμβουλών και υπηρεσιών.

Ποιό είναι το δυνατό σας σημείο?
Αποφασιστικότητα. Δεν παραιτούμαι ποτέ απο τους στόχους μου.

Το αγαπημένο σας εργαλείο κομμωτικής?
Τα ψαλίδια μου

Πείτε μας για τη σχέση σας με τα Iles Formula. Πως μας ανακαλύψατε και ποιο προιόν είναι το αγαπημένο σας?
Ήταν έρωτας με τη πρώτη ματιά. Είδα τα προιόντα στη καθημερινή μου αναζήτηση στο instagram και εντυπωσιάστηκα από τη φιλοσοφία, την επικοινωνία, τα προιόντα, τη συσκευασία .. από τα πάντα. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη που τα έχω στο χώρο μου και που έχω την ευκαιρία να συνεργάζομαι με ανθρώπους όπως η οικογένεια Iles Formula. Όλα τα προιόντα είναι καταπληκτικά και βλέπεις το αποτέλεσμα άμεσα. Το αγαπημένο μου είναι το Finishing Serum, κάνει τα μαλλιά απαλά και λαμπερά και διευκολύνει το σταιλινγκ.

Ποιά είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίσατε μέχρι σήμερα στη δουλειά σας?
Μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις στην καριέρα μου μέχρι σήμερα ήταν όταν έπρεπε να επιμεληθώ το σταιλινγκ των μαλλιών σε 34 μοντέλα για μια μεγάλη επίδειξη μοδας. Ήταν μια τρέλα, αλλά το ευχαριστήθηκα και με αποζημίωσε το αποτέλεσμα.

Σε ποιόν θα θέλατε να επιμεληθείτε το σταιλινγκ των μαλλιών του?
Με εμπνέουν πολυ τα μαλλιά της Wendy! Είναι τόσο πλούσια, στιλπνά γεμάτα υγεία που σου επιτρέπουν να δημιουργήσεις.

Απο που παίρνετε έμπνευση για τη δουλειά σας?
Απο περιοδικά μόδας, μέσα μαζικής δικτίωσης και ταξίδια στο εξωτερικό.

Η συμβουλή σας στους νέους κομμωτές που ξεκινούν τώρα τη καριέρα τους?
Καντε το με πάθος! Η κομμωτική είναι ένας χώρος γεμάτος προκλήσεις που δίνει ευκαιρίες να δημιουργήσεις και που επιβραβεύονται με το αποτέλεσμα. Χρειάζεται να αγαπάς αυτό που κάνεις! όπως σε κάθε επάγγελμα. Να είσαι ο ειδικός! Οι πελάτες αναζητούν τη συμβουλή του ειδικού. Πρέπει να μαθαίνεις και να ενημερώνεσαι συνεχως έτσι ώστε να μπορείς να παρέχεις συμβουλές που θα κερδίσουν την εμπιστοσύνη του πελάτη.

Δείτε περισσότερα από τις δημιουργίες της Χρυσούλας στο Instagram @chrisoula_petraki